Badkamer - diensten

Badkamers

Het maken van een badkamer is precisie werk en moet zorgvuldig gebeuren. Ik kan de volledige verbouwing van de badkamer voor u uitvoeren. Slopen, leidingwerk ,tegelen, plaatsen van sanitair; uw badkamer is bij mij in goede handen.

Geen zin om naar familie te gaan om tijdens de verbouwing te kunnen douchen? Geen probleem . Ik kan voor u een nooddouche verzorgen. Zo kunt u tijdens de verbouwing lekker thuis douchen.

Doordat ik samenwerk met sanitair,- en tegelleveranciers,  kan ik ook voor u het leveren van het sanitair en de tegels verzorgen.  Deze leveranciers hebben een grote showroom waar u op afspraak geholpen zal worden door één van hun deskundige medewerkers. Sanitair zelf verzorgen? Ook dat is voor mij geen probleem.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte, dan kunt u straks onbezorgd genieten van uw nieuwe badkamer.

Toilet - diensten

Toiletten

Een mooie nieuwe toiletruimte , voorzien van een hangend toilet? Dat kan ik voor u verzorgen. Slopen, leidingwerk, tegelen, plaatsen van sanitair ;uw toilet is bij mij in goede handen.

Doordat ik samenwerk met sanitair,- en tegelleveranciers, kan ik ook voor u het leveren van het sanitair en de tegels verzorgen. Deze leveranciers hebben een grote showroom waar u op afspraak geholpen zal worden door één van hun deskundige medewerkers.

Sanitair zelf verzorgen? Ook dat is voor mij geen probleem. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte, dan kunt u straks onbezorgd genieten van uw nieuwe toilet.

Verbouwingen

Zolderverbouwing, extra kamer of een verlaagd plafond dat kan ik voor u uitvoeren.

Of het nu gaat om timmerwerk, schilderen, leidingwerk en stucwerk: ik kan de complete verbouwing voor u verzorgen.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Verbouwingen - diensten

Er is nog meer mogelijk!

Timmerwerk - diensten

Timmerwerk

Ook voor al uw timmerwerk kunt u bij mij terecht. Wanden zetten, boeiboorden vervangen of een kast maken ; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Tegelwerk - diensten

Tegelwerk

Voor al uw tegelwerk kunt u bij mij terecht. Badkamer, toilet, keuken of de vloer van uw woonkamer. Ik kan het voor uitvoeren.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Leidingwerk - diensten

Leidingwerk

Een extra stopcontact of radiator, een buitenkraan of al het leidingwerk voorbereiden voor uw nieuw te plaatsen keuken. Ik kan dat voor u uitvoeren

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Schilderwerk - diensten

Schilderwerk

Ook voor uw schilderwerk kunt u bij mij terecht. Gevelkozijnen of binnen- schilderwerk: geen probleem. Ik kan het voor u uitvoeren.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.